TECHNISCHE INSTALLATIES

ELEKTRICITEIT, SANITAIR, CENTRALE VERWARMING EN VENTILATIE

Geen klus is te zwaar, geen project is te groot voor MMA bouw & renovatie uit Mechelen. Bij ons kunt u voor werkelijk alle mogelijke bouwprojecten terecht! Wij voorzien probleemloos uw ruwbouwwerken, uw binnenafwerking en allerlei technische installaties. Of u kiest voor een renovatieproject of een nieuwbouwconcept, het team van MMA bouw & renovatie geeft dag in dag uit het beste van zichzelf om alle projecten in de ruimere omgeving van Mechelen tot een goed einde te brengen. 

ELEKTRICITEIT

Volledige nieuwe elektrische installatie of aanpassingen nodig, wij voeren het allemaal uit, dit zorgvuldig en vakkundig geplaatst volgens het A.R.E.I .In onderling overleg word aan al uw wensen voldaan. Stopkontakten, schakelaars of  lichtpunten. Nieuwe zekeringskast plaatsen conform de wetgeving, keuring van de elektrische installatie wij maken dit alles in orde voor u. 

SANITAIR

Plaatsen van nieuwe leidingen en afvoeren voor uw keuken of badkamer het kan allemaal. Hiervoor werken wij met de nieuwste materialen die staan voor duurzaamheid en kwaliteit, zodat u lange tijd zorgeloos kan genieten. Volledige badkamerrennovatie, uw oude badkamer in een nieuw jasje steken wij zorgen in samenwerking met onze leveranciers voor uw comfort en genot. 

CENTRALE VERWARMING

Centrale verwarming of vloerverwarming behoren tot de diensten die wij u kunnen aanbieden. Onze vakmannen plaatsen uw ketel, voorzien leidingen, installeren radiatoren en zorgen ervoor dat dit optimaal werkt zodat u zich van niets zorgen hoeft te maken en op beide oren kunt slapen. Ook voor eenvoudige maar goede ventilatieoplossingen kunt u bij MMA bouw & renovatie terecht. Een goede luchtkwaliteit en luchtverversing in alle kamers van uw woning is immers van groot belang. 

CONTACT

Wilt u meer informatie ontvangen? Heeft u nog specifieke vragen of opmerkingen? Onze vakmannen staan u graag bij met hun professioneel advies! Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw bouwproject in Mechelen en omstreken. Of als u meer informatie wilt over bijgebouwenruwbouw of totaalprojecten? Neem gerust contact met ons op.