BIJGEBOUWEN

UW WONING UITBREIDEN?

Met een bijgebouw creëert u een fijn plekje om te ontspannen, om te werken of om als opslagruimte te gebruiken. Met MMA bouw & renovatie heeft u slechts één aannemer nodig om uw bijgebouw te realiseren. Wij verzorgen de ruwbouw aan uw woning of installeren nieuwe aanbouwingen naast uw bestaande woning. Bent u verknocht aan uw woning maar kampt u met plaatsgebrek? Dringt er zich een uitbreiding van uw huis aan? Dan is MMA bouw & renovatie uw aanspreekpunt. Binnen een mum van tijd beschikt u dankzij onze efficiënte service en professionele werken over een tweede badkamer, een splinternieuwe veranda, een extra slaapkamer of over meer ruimte in uw woonkamer. 

In Mechelen en omstreken staat MMA bouw & renovatie bekend om zijn hoogstaande afwerkingsgraad, een service waar u als klant alleen maar de vruchten van kunt plukken. Onze nauwkeurige dienstverlening zult u dan ook meteen opmerken bij de afwerking van uw bijgebouwen! 

CONTACT

Contacteer MMA bouw & renovatie voor meer informatie over de verschillende soorten bijgebouwen en de bijhorende prijzen. Ook voor ruwbouw, renovatietechnische installaties en totaalprojecten kunt u bij ons terecht. Wij kijken er alvast naar uit om uw bouwproject te mogen ondersteunen!